Zoeken
Verlanglijst 0

Werken bij

Over ons

Wij zijn VDH Solar Groothandel B.V. , dé groothandel voor zonnepaneel installateurs. We hebben een ruim assortiment zonnepanelen, omvormers, montagesystemen, ev-chargers, warmtepompen, batterij-opslag en toebehoren. Wij leveren onze producten en diensten aan technische installatiebedrijven, projectontwikkelaars en professionals in de bouw- en vastgoedsector.  VDH Solar levert uitsluitend gecertificeerde A-merken, die zich onderscheiden in duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.  Omdat juiste montage van belang is, organiseert VDH Solar ook trainingen en workshops.

 

Vacatures

Als u graag met ons wilt werken, bekijk dan hieronder de openstaande vacatures.

ACCOUNTMANAGER BINNENDIENST (32 – 40 uur)

Ben jij commercieel ingesteld en wil je bij een succesvolle en snelgroeiende organisatie aan de slag? Wil jij graag met jouw werk impact maken en bijdragen aan een duurzamere wereld? Dan is dit dé vacature voor jou.

DIT GA JE DOEN

Als Accountmanager Binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt in het contact met onze leveranciers. Zo ben jij hun eerste aanspreekpunt, verwerk je telefonisch de orders en offertes, help je bij het inkoopproces en technische vraagstukken en voorzie jij hen van een passend advies. Je speelt daarbij in op allerlei uitdagingen die zich tijdens deze processen kunnen voordoen. De klant vertrouwt op jouw deskundigheid. je denkt daarbij in oplossingen en weet je precies wie je op welke momenten moet informeren om de klant tevreden te houden. Je bent de schakel tussen verkoop, magazijn, en onze klant. Daarnaast werk je de e-mails af, pak je je belmomenten voor relatiebeheer en houd ontwikkelingen bij in het CRM programma. Je werkt hierbij met moderne software. Tevens signaleer je marktontwikkelingen en heb je wekelijks overleg met je manager hoe we hier vorm aan kunnen geven. Je werkt op wisselende tijden volgens een vast te stellen rooster tussen 07.00 en 18.00 uur.

Bekijk de vacature

Filters
Sorteren
Overzicht