Zoeken
Verlanglijst 0
banner

Actueel

VDH Solar is altijd in beweging. Graag houden wij u op deze pagina op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van producten, trainingen en/of ons bedrijf.

wallbox, webinar
WALLBOX WEBINARS

Wordt binnen één uur volledig bijgespijkerd over de mogelijkheden van Wallbox, de producten, features en basis installatie tips.

training, live, kstar
LIVE TRAINING WALLBOX | 30 MAART 2023

Komt u ook naar de live training van Wallbox Chargers op 30 maart?

*VOL* LIVE TRAINING KSTAR ALL-IN-ONE ENERGIEOPSLAG | 28 MAART 2023

Wij nodigen u graag uit voor een live training over KSTAR all-in-one energieopslag op dinsdag 28 maart.

eupd, award, top, pv, supplier, groothandel
VDH Solar ontvangt Top Brand PV Award van EuPD Research

EuPD Research heeft VDH Solar beloond met de ‘Top PV Supplier’ award in de categorie groothandel.

solaredge, college, tour, training
SolarEdge College Tour

Meld u gratis aan voor de SolarEdge College Tour

training, kstar, all-in-one, energieopslag
LIVE TRAINING KSTAR ALL-IN-ONE ENERGIEOPSLAG | 21 FEBRUARI 2023

Wij nodigen u graag uit voor een live training over KSTAR all-in-one energieopslag op dinsdag 21 februari.

BTW probleem? VDH Solar kan u ondersteunen!

De liquiditeitsgevolgen van de BTW-vrijstelling: Vanaf 1 januari 2023 geldt voor consumenten een nieuw btw-nultarief op zonnepanelen. U brengt dus geen btw meer in rekening voor materialen en installatie. Dit betekent dat u de periodieke (kwartaal) afdracht van de btw niet meer kunt financieren vanuit ontvangen klantbetalingen inclusief btw. Nu is er aan het eind van ieder kwartaal geen verschil met de huidige situatie, maar gedurende het kwartaal zijn er minder ontvangsten en dus een lagere liquiditeit. De meest logische oplossing is het verlangen van een aanbetaling door uw klant, maar niet elke consument zal dit zonder aarzeling doen.

BTW-vrijstelling 01/01/2023: VDH Solar ONTZORGT u voor de volle 100%

Er is een belangrijke verandering vanaf 1 januari 2023: particulieren zijn vrijgesteld van btw op zonnepanelen. Dit betekent méér vraag en een versnelling van de energietransitie. Een positieve ontwikkeling dus, maar de overheid heeft over het hoofd gezien dat dit voor installateurs een liquiditeitsimpact met zich meebrengt. Als VDH Solar zijn wij u graag van dienst en hebben een oplossing bedacht. Benieuwd hoe het werkt? We leggen het graag uit.

Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen

Namens het VDH Solar team wensen wij iedereen alvast fijne feestdagen en een gelukkig, maar vooral gezond nieuwjaar! We hopen dat 2023 een jaar mag worden met veel successen, zowel persoonlijk als professioneel.

De SolarEdge Inline Meter

De nieuwe SolarEdge Home Inline meter is niet alleen super slim, maar ook vooral super effectief. Hij is wireless, heeft geïintegreerde stroomspoelen en is door het click-on systeem gemakkelijk te monteren, Daar krijgt niet alleen de installateur maar ook de klant extra energie van!

Filters
Sorteren
Overzicht